dilluns, 28 d’octubre del 2013

Estimat miquel rayo, m'agradaria preguntarte, perque Altai i no, una altre muntanya??I has viatjat??Els 9 capitols que he llegit man agradat despues de lletgirlos unes cuantes vegades.

2 comentaris:

  1. Bona pregunta! Us l'explicaré amb més temps quan vengui a l'institut a veure-us i a parlar de la novel.la amb tots vosaltres. L'Altai són muntanyes encara no massa conegudes. Els alpinistes i grans muntanyers prefereixen les grans altures del Karakhorum i de l'Himàlaia, com és natural. Jo cercava un lloc no massa transitat, enmig de l'Àsia Central... I a més, el nom és molt sonor: Altai!

    ResponElimina
  2. Per cert: t'agraesc, Tomeu, que hagis repassat els capítols. Sovint, llegir és rellegir. Estic segur que en els propers capítols, la lectura serà més fàcil per a tu. No he viatjat massa. Sobretot, no he anat a aquestes muntanyes fascinants. Això sí: he caminat pels Alps i pels Pirineus, on he pujat fins el cim de l'Aneto i del Monte Perdido, ah!, i he pujat la muntanya més alta de la Gran Bretanya, el Ben Nevis, que té la mateixa altura que el nostre Massanella... Ja veus: sóc un muntanyer modest. Però, he llegit i llegesc molta literatura de muntanya, llibres d'expedicions i de viatges.

    ResponElimina