dissabte, 28 de desembre del 2013

Aquest idea dels Alma ja l'havia sentida

Miquel aquest tipus de novel.la ambientada amb èsser mitològics de l'Himalaia, o zones muntanyoses d'Àsia me sona molt. Vares agafar referenci d'altre novel.les, pel.icules,...?

3 comentaris:

  1. Sí, Guillem. Sobretot, d'una novel.la de Jules Verne, llegida fa molts i molts d'anys, i de la novel.la de Conan Doyle El món perdut, i de novel.les de Chrichton, i d'altres autors, i d'articles penjats per Internet sobre paleontologia i sobre la recerca d'homínids primitius per gent d'avui en dia. Quan vengui a l'institut us faré un resum ràpid de tot el que m'ha servit per redactar la novel.la. Entre pel.lícules i novel.les, i llibres o articles de ciència o de "falsa ciència" (criptozoologia: pseudociència que estudia animals misteriosos inexistents, com el monstre del llac Ness, els ietis o els Alma) he usat moltes de fonts documentals. Entre d'elles, un llibre que segur tots vosaltres coneixeu o hauríeu de conèixer: "Tintin al Tibet", on hi surt un ieti.

    ResponElimina
  2. Si he llegit "Tintin al Tibet" me va agradar molt. Vares cercar informació de molts llocs, per el que veig, ja fris de que venguis a fer la visita. Bon Nadal

    ResponElimina