dissabte, 21 de desembre del 2013

Silvano

Pobre Silvano, al principi de tot quan Arseniev i els seus li pegaven, feia molta llàstima però ara, s'ha fet el cap de l'expedició, ja que com diu ell és l'únic que sap el camí.

6 comentaris:

  1. Silvano és un personatge contradictori, Biel. Pensa que és un científic: allò que vol és coneixement sobre el que cerca. Hi ha dedicat tota la vida. Ho aconseguirà? De fet, ellsap on va. Ja hi ha estat. I sap el que hi ha...

    ResponElimina
  2. En Silvano es un crack només per aquest fet, està bé callar boques, va passar a ser un més menyspreat a ser cap de l'expedició. Aquesta és la meva primera entrada al blog, feia molta estona que no escrivia perque, no sé que passa, però no em deixa publicar una entrada jo sola així que ho hauré de fer així, he de continuar llegint perqué en el pròxim examen pens remuntar (això ja ha quedat escrit, si fracàs m'ho podeu retreure) Esper que venguis aviat, Miquel, tenc moltes coses a demanar-te. Besades i disfruta aquestes vacances!

    ResponElimina
  3. Jo crec que n'Arseniev deixarà a Silvano abandonat dins la vall, però per saber-ho he de seguir llegint una mica més!

    ResponElimina
  4. Roser i Jaume: veurem el que passarà al final. Encara queda aventura per viure i per llegir. Jo no diria que en Silvano és un crack... Potser sí que tens raó, Roser. No obstant, em sembla que Arseniev no li consentirà massa temps aquest lideratge... Tu què trobes?

    ResponElimina
  5. Crec que esta desitjant acabar prest la feina i abandonar a en Silvano tan aviat com pugui, no ?

    ResponElimina
  6. Segurament... L'ambició el motiva, i no té cap escrúpol, com ja heu pogut veure.

    ResponElimina