diumenge, 1 de desembre del 2013

El que m'ha sorprés més dels tres capítols que m'he llegit avui ha estat la sort que té Askar, que gràcies a això va salvar la vida a Olga, ja que aquell tret només li foradà la l'anorac, i també veure com era Silvano quan estava tancat a dins aquella caban, i ara la seguretat que té, fa sospitar alguna cosa....
   Però pot ser que Arseniev i els seus es pensin que n'han ferit un?, ja que el que va disparar almenys ho va paréixer, i això no és així, ja que només li va foradar l'anorac. 
   Be en definitiva que cada dia m'enganx més al llibre ja que cada capítol que llegesc és un nou misteri per descobrir.

3 comentaris:

  1. Bon dia, Biel: gràcies per escriure en el blog. Sí, passen coses i sembla que passin amb bona sort per a uns i mala per a altres. Silvano és un home obsedit amb una idea o hipòtesi inversemblant que ha pogut confirmar. Per això se sent segur, malgrat tot: el seu encaparrotament és superior a qualsevol sacrifici que hagi de fer. Askar té avantpassats xamans. Els xamans són (i eren) persones que pareixien dotades de percepcions superiors a les dels altres homes i dones del seu grup, i feien com endevinaires o de sanadors. Per això Askar té un presentiment, i de qualque manera salva del tret n'Olga. En totes les cultures n'hi ha o n'hi ha hagut, de xamans. El comunisme rus i xinès tractà d'eliminar-los a tots. I sobretot n'hi ha encara a les americanes i asiàtiques de l'Àsia Central i Sibèria. Arseniev i els seus només cerquen beneficis, doblers. Mentretant, els nostres amics comencen a saber on es fiquen, després de les explicacions inversemblants d'Adamo.

    ResponElimina
  2. Voldria sebre si n'Adamo també esta basat en algun personatge real, com en el cas del multimilionari William Bates per el senyor Gates

    ResponElimina
  3. No, Andreu. Aquest és totalment inventat i fictici. Creació meva. El llinatge Adamo, és d'un cantant de fa molts d'anys. Que no m'agradava gens, per cert.

    ResponElimina