dilluns, 13 de gener del 2014

Això s'acaba, al.lots! Ja tenc data per venir al vostre institut a passar una estona amb vosaltres. A la fi ens podrem conèixer personalment i parlar. Ara, encara vull penjar alguna coseta en el blog. Per exemple, la fotografia d'un helicòpter que podria ser com el que treu els nostres protagonistes de la misteriosa Vall de les Veus. Un helicòpter de fabricació russa, molt usat en diversos exèrcits d'arreu del món, i que pot presentar diferents versions. Aquesta n'és una:

I aquesta podria ser una imatge dels "alma", en la novel.la uns homes de neandertal (recordau que tot això és ficció, mentida), que poden haver rebut i acollit Olga, Sean, Adamo, Askar i Tronov en la Vall de les Veus:
Vet aquí una imatge de part del seu poblat:

El seu secret quedarà rere d'aquestes imponents muntanyes dominades per les glaceres i pels cims del Belukha:

No teniu ganes de tornar a saber alguna cosa més dels "alma"? S'extingiran a la fi? Mantindrà el Secretariat de Montecorvino la seva protecció? Què faran els nostres amics Olga, Sean Patrick, Askar i Tronov en el futur, ara que són guardians d'aquest gran secret antropològic? Tornaran a la Vall de les Veus? Tornaran a ascendir pel pas de Fra Joan?

3 comentaris: