dijous, 2 de gener del 2014

Primer, feliç 2014 a tots. El llibre és un enigma en tot moment, però no es sap que pot passar. Garabedian ha mort (un Alma l'ha matat). Després, no hi ha Almes infants, tots són adults.
Silvano està molt emocionat pel fet de que tendrà un Alma per investigar (però crec el deixaran abandonat dins la vall i no podrà sortir).
Tronov i el seu grup ja entren dins la vall, que passarà? Es trobarà amb Arseniev?

4 comentaris:

  1. En efecte, Jaume, tot són problemes i misteris i temors. No us fieu dels autors: el que volen és embullar-vos a fi de què no sapigueu què ha de venir en les pàgines que queden per llegir. Bon any 2014! Què faran Arseniev i Tronov? I què li passarà a Silvano? Askar resoldrà la situació? O serà en Sean? O n'Olga? O no la podran resoldre? D'Adamo no ens en podem fiar... Recordau que ocultà la seva missió molt de temps.

    ResponElimina
  2. Per mala sort no puc escriure entrades, així que l'escriuré aquí.
    Pel que he llegit fins ara tot és molt interessant, tant per la relació de Sean i Olga, per tota la història que va confessar Adamo als seus companys, la relació que té amb Askar, etc. Tot s'anirà vegent seguint la lectura.
    M'agradaria aprofitar l'ocasió per dir que m'agrada molt n'Askar, és el personatge que dona el cop d'humor a tot i que mai perd es somriure malgrat els enigmes i les desgràcies que han i estan succeïnt a l'Altai.

    ResponElimina
  3. A mi també m'agrada n'Askar, ja ho crec. L'humor m'agrada, i l'optimisme, i la capacitat de veure el costat divertit de les coses, per difícils que semblin.

    ResponElimina
  4. Encara aixi n'Askar sap, despres d'Adamo, molt mes que els altres i desde molt de temps enrera sense dir-ho a ningú.

    ResponElimina