divendres, 3 de gener del 2014

Perquè canten Askar i Adamo, de que s'en va adonar?

5 comentaris:

  1. Després de seguir llegint, he pogut veure la manera en que descrius l'hàbitat dels Alma. M'agrada molt, sembla una espècie de paradís. És una llàstima que el grup d'Arseniev hi hagi anat per caçar l'Alma.

    ResponElimina
  2. Normalment, aquest tipus de novel.la tenen la intenció de presentar un món ocult, i que cal mantenir així. Hi sol haver un poble o una raça o una cultura que el món exterior no coneix i que cal preservar. Quan vengui a l'institut us comentaré alguna de les principals novel.les d'aquesta temàtica, entre elles El món perdut, Les mines del rei Salomó, Horitzons perduts, etcètera.

    ResponElimina
  3. Però, em demanes per la cançó. Doncs, és una mena de contrassenya. Cantant la cançó els Alma saben que ui és davant ells ve amb bones intencions. Segueix llegint. Els amulets també són una contrassenya. Qui els porta no representa, en principi, cap amenaça.

    ResponElimina
  4. A mi m'ha semblat curiós que cantessin, me'ls imagino a tots acotats amb n'Adamo i n'Askar cantant amb els amulets i ho trobo graciós, ja que a ells molta gràcia no els hi devia fer aquella situació, amb por de que els Alma els ataquessin en qualsevol moment si no captaven les seves bones intencions.

    ResponElimina
  5. Tens tota la raó, Cristina. Amb això vull fer veure que potser els neandertals eren capaços de parlar i de fer música, que tenien una sensibilitat emocional igual que la nostra, com sembla ser que poc a poc confirmen els antropòlegs i palentòlegs.

    ResponElimina